Nieuwsbrief juni 2018

VAN HET BESTUUR

Wie wordt het 600ste lid van de OVF?
Naar verwachting zal binnen niet al te lange tijd het 600ste lid van onze vereniging verwelkomd mogen worden. Uiteraard zal de OVF daar een klein feestje van maken met wat leuke cadeautjes voor de persoon in kwestie. Helpt u ons om dit bijzondere moment zo gauw mogelijk te laten plaatsvinden? Als u vrienden of bekenden vertelt over de leuke zaken van de OVF en het voordeel van een lidmaatschap, dan kan de kans de 600ste te zijn hen misschien makkelijker over de drempel trekken!

OVF 140 jaar 1 en 2 september 2018
Dit jaar bestaat de Oudheidkundige Vereniging 140 jaar. In het weekend van 1 en 2 september vieren we ons ‘verjaardagsfeest” door exclusief voor onze leden kleinschalige excursies aan te bieden naar historische plekken waar men anders niet zo snel komt.
Het bestuur wil 14 excursies aanbieden. Inmiddels is de helft definitief geregeld. Maar ideeën zijn nog welkom. Weet u nog een leuke bijzondere plek en kunt u zelf als gids optreden? Dan kunt u dat doorgeven aan voorzitter Jelle Hekman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Lees meer: Nieuwsbrief juni 2018

Meer artikelen...